Kontakta alla byggföretag i Göteborg - det är enkelt!

I Göteborg med omnejd finns det över 22 000 företag som arbetar med bygg och renovering i olika former. Allt från stora jättar till enmansfirmor, och varje år bildas hundratals nya företag.

Kontakt med byggföretag ska vara enkelt

Vi på Byggföretag.Info tror på att den nya digitala världen är perfekt för att skapa kontakter mellan alla parter som verkar i byggbranschen - det ska vara enkelt att kommunicera företag emellan, och mellan företag och kunder. En storstad som Göteborg erbjuder stora möjligheter men för att hitta rätt byggfirma krävs ett stort manuellt arbete för att vaska fram det rätta guldkornet. Där kommer vi in i bilden.

Låt oss göra jobbet åt er

Genom oss når ni ut till dessa 22 000 företag med ett enkelt knapptryck, med just det budskap ni vill få ut. Vi tar heller inga dolda avgifter eller ingår konstiga avtal - ni betalar 20 kr/kontakt, varken mer eller mindre. Välj bort att sitta och jaga kontaktadresser till byggare i Göteborg för hand och lägg tiden på er kärnverksamhet istället. Låt oss ta hand om kontaktförmedlingen, och låt oss se till att ert budskap, erbjudande eller förslag blir sett av så många ansvariga på byggföretagen som möjligt.

Statistik: Byggfirmor i Göteborg

För att ge en ögonblicksbild av nuvarande läge för byggsektorn i Göteborg kommer här lite intressanta siffror att ha i bakhuvudet. Kom ihåg att det är dessa ni kan nå, och föreställ dig slutresultatet när en stor del av dessa ser ert erbjudande.

Antal byggföretag i Göteborg och Västra Götaland 22 335 st (2014)
Omsättning
Upp till 1 miljon kr 10 141 st
1 miljon - 10 miljoner kr 6 185 st
10 miljoner - 500 miljoner kr 1593 st
Över 500 miljoner kr 33 st

Spannet är som synes stort, men en sak stor klar - byggsektorn i Göteborg är stor och konstant växande. Vill du komma i kontakt med dessa företag så tycker vi att du ska göra det enkelt för dig. Ta hjälp av oss på Byggföretag.Info - byggbranschens kontaktförmedlare. För kontakt, hör av dig till support@byggforetag.info så tar vi det därifrån!